Ovakve situacije su česte tokom zime. Posebno je neprijatno ako vam se ovo desi na dečijoj priredbi, gde vas deca gledaju kao glavnog ometača, a roditelji kao potencijalnog kliconošu. U svakom slučaju, osetićete se kao glavni krivac.

Još gora situacija može da vam se dogodi na poslu. Ako ste u sred sastanka, a kašalj počinje da vas savladava. Pokušavate da ga prigušite, kašljete “tiho” prvo u bradu, zatim u ruku i dok ste ubeđeni da ste uspeli da zakamuflirate zvuke koji stižu iz vaših pluća, svi vas gledaju, i to ne zbog savršenog rešenja koje upravo pokušavate da iznesete pred kolege, već zbog čudnog ponašanja. Onda, jedino još što možete da uradite je da izađete iz prostorije “samo minut, molim” i da smirite kašalj. A onda kada se pobedonosno vratite, vratio se i on.

I tako, da sada ne bismo nabrajali neprijatne situacije, a beskonačno ih je, čak toliko da je gomila njih već iskorišćena u scenariju za komedije, sve što treba da uradite je da kašalj predupredite na vreme.

I pored svih vaših predostrožnosti, tokom čitave zime sigurno ćete pokupiti neki virus, od dece, kolega, partnera, u autobusu…

virus
VIRUSFOTO: PROMO

I čim osetite da ćete imati problem sa kašljem trebalo bi da pronađete rešenje, preparat koji će vam olakšati iskašljavanje, koji ima moć da smanji gustinu sekreta i olakša njegovo izbacivanje.

Na taj način sačuvaćete i vaša pluća i vaš ugled.

Takvih proizvoda u apotekama danas ima u obliku sirupa, šumećih tableta ili praškova  koji se jednostavno rastapaju u vodi. Izaberite onaj koji vam najviše odgovara, koji vam deluje najpraktičnije, a najbolje je da to bude preparat koji ima brzo delovanje, olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma.Tako jednostavan korak, koji će vas brzo i efikasno poštedeti muka!

Ne dajte kašlju da se razgoropadi!

promo
zena.blic.rs