Tekst u nastavku može promijeniti i tvoj život. Zato odvoji 2 minute i pročitaj korisne informacije…

I ti sanjaš o kuhanom ručku svaki dan?

Hej, nemoj brinuti, postoji rješenje za kuhanje...

Nasmiješi se, uskoro ćeš imati fini ručak svaki dan, čak i ako nemaš vremena. Ova je tema sve aktualnija jer trend kuhanja kod kuće u Hrvatskoj svakodnevno raste. Više od 100 000 hrvatskih domaćinstava već koristi AMC posuđe koje im svakodnevno pomaže da imaju više vremena. Ali, mnogi još nisu saznali za ovu prednost.

Žena brine o kuhanju

Ukoliko želiš saznati više, čitaj dalje… ili se prijavi odmah za AMC kuhanje uživo!

Što je potrebno za sreću?

Miris finog ručka, osmijeh supruga...

…ne govorimo o restoranu, to može biti i tvoja kuhinja… za sreću ponekad ne treba puno, dovoljan je i fin, zdrav obrok s obitelji.

Zamisli… svaki dan kuhani ručak, a ti imaš više vremena za svoje neostvarene snove. A možda bi ti 30-ak minuta odmora moglo spasiti dan.

Kuhanje koje štedi vrijeme i energiju čak za cca 70%

5/5

Što ćete sve dobiti s AMC posuđem?

Oni kojima je AMC svakodnevni izbor za kuhanje, više ne mogu ni zamisliti kuhanje bez AMC-a; umjesto kuhajući, svoje vrijeme radije provode odmarajući.

Grah kuhan za 8 minuta, juneći gulaš za 12 minuta...

Koliko vam treba vremena da pripremite ukusan ručak recimo juneći gulaš? Sat ili dva? Sada to to može biti lako, putem s posla nabavite namirnice, i dok se vi otuširate, ručak je gotov? Konkretan ručak za 10-15 minuta? Bi li vam to pomoglo?

Fini juneći gulaš
Fini gulaš

Kuhanje postaje toliko jednostavno da i tvoja starija djeca kuhaju. Automatika kuha umjesto tebe… Razmisli… koliko vrijedi tvoje vrijeme?

Pa čak i muškarci i žene koji do sad kuhali nisu, počinju kuhati kad vide koliko je to jednostavno i zabavno. Ali nije važno tko kuha, napokon ćeš imati svaki dan zdrav obrok za obitelj s više okusa i zdravih sastojaka.

O čemu sanjaš… Lijepo je sanjati, ali tvoji bi se snovi uskoro mogli i ostvariti.

Mrkva

Zdravlje je prvo, a sve kreće iz tanjura - mislim da se tu slažemo

Sve što ispečete sadrži 140 kalorija manje....

Dobro je paziti na prehranu, baviti se fizičkom aktivnošću te provoditi više vremena s prijateljima. Da u vremenu koje ušparate od kuhanja učinite nešto dobro i za sebe, vi to zaslužujete.

Jedna od značajnijih prednosti AMC-a je peći bez masnoća i kuhati povrće bez vode, koje je tada puno okusa i vitamina. U hrani ostaje više prirodnih okusa i vitamina, a to znači da je super za vaše zdravlje. Možete peći i s masnoćama, ali one tada ne pregore. 

Svidjet će vam se ušteda vremena od kuhanja do... 70%

Vrijeme je danas resurs koji svima najviše nedostaje! 

Slobodno vrijeme iskoristi za ono što voliš

Automatsko kuhanje uz Navigenio = više vremena za vas. Neka se tvoj ručak kuha na automatici! Ti iskoristi slobodno vrijeme za svoj hobi. Zavali se u omiljeni naslonjač, čitaj najdražu knjigu, gledaj film koji dugo želiš i jednostavno uživaj u trenutku dok se ručak kuha… Opuštaj se malo duže.

Pizza bez pećnice kao iz krušne peći

Kućna pomoćnica (navigenio) kako ju od milja klijenti zovu lako se koristi i kao pećnica te štedi energiju i vrijeme, jer sad pečeš kruh na samo 30 minuta, u pećnici od 4 litre. To znači da se brže zagrijava i troši manje energije. A pizza se peče 3 minute!

Štedit ćeš i na struji, vodi, trebat ćeš manje ulja/masti, nema više kupovine suđa te hrana manje kalira (kal=gubitak dijela namirnice pri visokoj temperaturi pripreme).

Zahvaljujući kuhanju uz kontrolu temperature, u tvojim će jelima ostati puno više hranjivih sastojaka i okusa te će takav način prehrane značajno doprinijeti regulaciji i održavanju dobre linije i tjelesne forme.

Njemački proizvod

Jednostavno se održava i ide u perilicu posuđa. Napravljen je od visokokvalitetnog čelika. AMC posuđe ide i na indukciju i sve druge vrste štednjaka.

AMC misli i na ekologiju
Manje štetnih tvari, manja potrošnja vode, dugi vijek trajanja.

A Elon Musk jeli i on kuha u AMC-U?

Pogledajte ovaj video

Osobna iskustva onih koji kuhaju, a možda baš čujete i vašu susjedu.

Koja je najbolja prevencija i očuvanje vašeg zdravlja? Kako jačati imunitet?

Kako se borite protiv virusa?

Pa hranom, naravno! Čuli ste da sve kreće od prehrane, to je i istina. Kvalitetna namirnica, pripremljena na zdrav način; vaš će vam imunitet biti zahvalan, a AMC će vam u tome uvelike pomoći!

Zajedništvo, dobra hrana.... brzina

Više vremena za obitelj

5/5

Više okusa, vitamina i užitka

Zdraviji način prehrane

5/5

AMC navigenio 2u1

Automatsko kuhalo i najmanja pečnica

5/5

I za male kuhinje i velike obitelji

AMC vam pomaže u uštedi

5/5

AMC ima jednu manu

Jednom kad se navikneš kuhati u AMC-u, zaboravit ćeš kuhati bez njega i ostali će ti lonci postati višak, morat ćeš ih se nekako rješiti, jer će ti postati beskorisni.

na plaži amc se kuha

AMC ćete nositi i na godišnji odmor, dok ste vi na plaži, u apartmanu će se na automatici kuhati ručak, a kad se vratite čekat će vas ukusan ručak.

Boravak na suncu, popodnevno drijemanje… to uskoro može biti malo češće.

A koja je cijena? Čuli smo da je skupo!

Je, jakoooo je skupo

vaše zdravlje, vrijeme…. a znate i sami da je to nepovratno.

Za AMC ste možda i čuli da ima svoju vrijednost koju drži već desetljećima, ali je još uvijek početni set AMC-a  povoljniji od početnog modela jednog od najpopularnijih brendova mobitela, a koristit ćete ga cijeli život.

Tek kad ga počnete koristiti, shvatit ćete što ste dobili svaki dan: ukusnije i zdravije obroke, vrijeme, više zadovoljstva… Ma, učini to za sebe!

Kuham svaki dan, ali od kada kuham u AMC-ukuhanje mi više nije teret, nego “gušt”. AMC mi je donio značajnu uštedu vremena i kuhanje me više ne umara kao nekada.
Ivančica Vukoja
Kad skuhate mahune varivo za 5 min, a djeca pojedu sve što je na tanjuru i traže još (a to su ipak mahune!!!), onda znate da radite dobro. AMC-za obitelj na prvom mjestu.”
Ana Bikić Rustinjac
Zahvaljujući AMC-u svaki dan uz sve obaveze stignem odvježbati svoj program, Focus T25 i ne mogu opisati koliko se osjećam dobro, zadovoljnija sam i u boljoj formi.
Dina AMC korisnica
Dina Marić
U životu kuhao nisam… moja draga punica, žena koja je prava domaćica i odlična kuharica, nikad muškom nije dala u kuhinju… sada kaže neka Darijo ispeče ribu i meso u njegovom suđu…
Darijo Marić AMC
Darijo Marić

U godinama koje dolaze više nećete brinuti o kuhanju...

Sad je trenutak da pošalješ prijavu i upoznaš AMC koji može promijeniti tvoj život i život tvoje obitelji. Biti ćeš sretna kad vidiš osmijeh na njihovim licima.

Uskoro ćeš moći mirno spavati jer ćeš imati ručak svaki dan. A ako voliš jednostavno kuhanje i ukusnu hranu, AMC će se savršeno uklopiti u tvoju kuhinju.

Još bih vam nešto volio reći, pa poslušajte u videu ispod 🙂

AMC će ti pomoći, zato

Prijavi se ovdje

za kuhanje uživo ili online te se uvjeri u sve prednosti

Nakon što pošaljete prijavu, nazvat ću vas kad vam odgovara.

Možeš me i odmah nazvati!

P. S. Taj dan kuhat ćemo što tvoja obitelj voli. Dogovoreno?

A sad možeš i zatvoriti ovu stranicu, i nastaviti dalje surfati… ili ipak nešto promijeniti u svakodnevnom životu. Ti biraš!

Potroši jednom, a uživaj i štedi do kraja života!

Najčešća pitanja

koja ste postavili u inbox

Kako je moguće vidjeti AMC posuđe?

Možemo dogovoriti kuhanje uživo online ili u vašoj kuhinji ili u našoj, u AMC-u, gdje ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja, uz kuhanje i degustaciju.

Je li AMC posuđe moguće kupiti pojedinačno ili samo u kompletu?

Možete odabrati pojedinačni proizvod ili jedan od fleksibilnih setova, ovisi što vam je potrebno te o broju članova obitelji za koje kuhate.

Koja je cijena kompleta AMC posuđa?

Ima raznih mogućnosti odabira pa tako i cijena, ali početni je set  povoljniji od početnog modela jednog od najpopularnijih brendova mobitela. Kontaktirajte jednog od AMC savjetnika.

Nisam baš neka kuharica, kako ću kuhati u AMC-u?

Kao stvoreno za vas, jer ako i ne znate kuhati, uz malo vremena imat ćete ukusan ručak. Za mnoge recepte u posudu se moraju ubaciti samo sastojci, staviti poklopac i AMC, ostalo čini sam.

Je li moguće AMC kupiti u prodavaonici?

Nije moguće. Kupnja je moguća jedino kod AMC savjetnika putem individualnog savjetovanja ili samo narudžbe, ukoliko znate što želite.

Mogu li kupiti na rate s karticom?

Naravno. Možete platiti do 36 rata, bez kamata.

Ima li razlike u cijeni ovisno o savjetniku?

Ne. Cjenici i ponude su jednaki kod svakog AMC savjetnika.

Koristimo AMC, možemo li nadokupiti bez prezentacije?

Naravno. Ako ste upoznati s AMC-om i znate što želite kupiti.

Mogu li smršaviti koristeći AMC?

Može vam pomoći. Ovisi i o odabiru namirnica. Prednost je što prilikom kuhanja i pečenja u hrani ostaje puno više hranjivih sastojaka i okusa te se koristi manje masnoća. AMC može značajno pridonijeti regulaciji i održavanju dobre linije i tjelesne forme.

Hoću li morati koristiti neke nove recepte?

Nećete. Koristit ćete sve vaše “stare” recepte, ali će oni biti brže gotovi, zdraviji i ukusniji. Ali naučit ćete i neke nove jako fine, recimo pečenje s mlincima u jednoj posudi, povrće bez vode, slatki rižoto s kruškama…

Nastavljaš li dalje po starom ili počinješ promjenu već danas?